Coneix al Rubén

Vaig néixer l’any 1983, i de molt petit ens vam traslladar al barri de Camp Clar.

Vaig créixer veient com a Tarragona hi ha moltes Tarragones.

Sóc llicenciat en Dret per la URV i soci fundador de Vázquez&Viñuales Advocats on exerceixo d’advocat especialitzat en estrangeria, dret penal i dret de família.

Sóc un enamorat de la meva ciutat, del seu patrimoni, de la seva gent i del seu clima. Tenim una gran sort de viure en una ciutat que va ser capital de l’Imperi i que és Patrimoni de la Humanitat.

Per què em presento?

Ha arribat l’hora de tornar a pensar en gran amb Tarragona, de recuperar l’ambició que ha escrit les millors pàgines de la nostra història. Cal que ens tornem a connectar amb el progrés i recuperar el temps perdut. Aquests quatre anys han estat quatre anys perduts per Tarragona, hem perdut trens que només passaran una vegada i la paràlisi que pateix la ciutat és insostenible. Ens juguem el futur en aquestes eleccions.

Ens juguem com creixen els nostres fills i filles, com aconseguim treball per la gent que està a l’atur, com gestionem millor els recursos públics de què disposa l’Ajuntament i, en definitiva, de com millorarem la vida dels nostres veïns i veïnes. Com a enamorat de Tarragona, i sabent tot el que ens juguem, no podia quedar-me a casa sense fer res. Havia d’actuar, i per això he decidit presentar-me com a candidat del PSC a l’alcaldia de la meva estimada ciutat, Tarragona. 

Han estat els governs socialistes els que han anat modulant l’actual ciutat, amb els seus encerts i errors, Tarragona seria molt pitjor sense els Alcaldes Recasens i Ballesteros. Tenim molts reptes, però sóc optimista perquè quan miro a la cara de la gent encara hi veig aquella il·lusió col·lectiva que ens permetrà recuperar el temps perdut. Treballarem conjuntament convençuts que Tarragona pot assolir fites més altes per bastir aquesta ciutat humana, prospera, que creu en els valors, els predica i, sobretot, els practica.