El candidat socialista a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat ‘TGN Segura’, una aplicació pel telèfon mòbil amb l’objectiu de revertir la sensació d’inseguretat. Segons el PSC, aquesta app té l’objectiu d’aconseguir que els tarragonins i les tarragonines se sentin segurs en aquelles situacions sense companyia, que comportin certa sensació de risc.

Viñuales garanteix que ‘TGN Segura’ es podria desenvolupar en sis mesos: “Volem apostar per una Guàrdia Urbana més eficient, augmentant els recursos, però també apropant-la a la ciutadania, des de la tecnologia. Per aquest motiu, hem presentat ‘TGN Segura’, una app que en sis mesos podria estar en funcionament per revertir la sensació d’inseguretat que pateixen els tarragonins i les tarragonines”.

Des d’aquesta aplicació pels dispositius mòbils, es podran enviar alertes informatives i comunicar incidències directament: “En tres segons, aquesta aplicació informa la policia de proximitat que et trobes en una situació de perill”. Una de les altres funcions, és que permetrà establir el temps del trajecte per arribar a la teva destinació i, un cop, s’arribi al destí cancel·lar l’alerta. Si no s’anul·la, s’enviarà un missatge d’emergència a aquelles persones, les quals hagis seleccionat prèviament, i per defecte a la policia de proximitat: “Sense sensació de seguretat no hi ha llibertat i sense ella, no hi ha progrés ni estat del benestar. Des dels partits progressistes, hem de marcar-nos com a prioritari que la ciutadania recuperi sense por l’espai públic”.

Protocol contra la violència de gènere

Amb ‘TGN Segura’, també disposes d’un accés directe per si et trobes en una situació de violència masclista o d’assetjament sexual, on pots comunicar-lo a les forces de seguretat especialitzades en aquest tema i, llavors, s’activa immediatament el protocol contra la violència de gènere.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!