El consell assessor del candidat socialista es va reunir ahir per tractar els reptes urbanístics que té la ciutat

El candidat del PSC a l’alcaldia, Rubén Viñuales, vol transformar Tarragona en una ciutat més verda i cohesionada. Així ho va afirmar ahir, en la celebració del segona jornada del seu conseller assessor. Per aconseguir aquests objectius, els i les socialistes aposten per dos projectes prioritaris: l’Horta Gran, com a gran pulmó verd de la ciutat que cohesioni els barris de Ponent amb el centre, i Ponent Verd, una gran zona verda que juntament amb l’Anella Mediterrània lligui els barris de Bonavista i Campclar.

En aquesta segona sessió del comitè consultiu del candidat socialista, que reuneix a més de 40 experts de tots els àmbits de la ciutat, van poder comptar amb la presència de Joan Clos (Alcalde de Barcelona entre 1997 i 2006 i Ministre d’Indústria, Comerç i Turisme des de 2006 fins al 2008). Davant el repte de l’anul·lació del POUM i la seva actual tramitació, Clos va explicar la seva experiència sobre l’evolució urbanística de Barcelona i va apostar perquè Tarragona tingui un debat constructiu i calmat del futur Pla d’Ordenació Urbanística Municipal: “L’urbanisme és la forma que tenim de transformar les nostres ciutats i per al PSC és una qüestió de vital importància, que no es pot resoldre de forma ràpida, sinó que mereix un debat tranquil”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!