La proposta socialista transformaria l’avinguda Tarradellas amb més espais per a vianants i un nou carril bici
El candidat socialista a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat la seva aposta per completar la cohesió dels barris de Ponent, el Ponent Verd. L’alcaldable del PSC afirma que aquesta iniciativa té l’objectiu de connectar els barris de Campclar i Bonavista amb la dignificació de l’avinguda Tarradellas i la
creació d’una nova zona verda entre l’Anella Mediterrània i el carrer Riu Llobregat.


Viñuales explica que l’avinguda, la qual uneix els dos grans nuclis de Ponent, es transformarà en un vial amb més espai per a vianants i per a bicis, que acabi de connectar el carril bici existent al costat de l’Anella. A banda d’aquesta reforma, el descampat que hi ha entre l’Anella i el carrer Riu Llobregat es convertirà en un parc urbà i un nou pulmó verd de la ciutat, que serveixi per unir al 100% Campclar
i Bonavista: “Amb el Ponent Verd, la urbanització del PP-10 i l’Anella Mediterrània, tindrem tota aquesta zona dignificada. Aquest projecte ha de ser un revulsiu per a uns barris que han patit un fort abandonament aquests quatre últims anys”.


Perquè sigui una realitat, les i els socialistes detallen que el finançament s’aconseguirà amb la urbanització d’un petit espai per uns pocs blocs de pisos: “Volem replicar el model d’èxit de la Rambla de Ponent, que va suposar un canvi complet per a la vida social dels veïns i veïnes de Campclar”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!