L’alcaldable Viñuales ha presentat aquest matí en roda de premsa les propostes dels socialistes en l’àmbit de l’ensenyament.

l candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales ha presentat aquest matí davant l’Institut-Escola Arrabassada, les propostes del seu partit pel que fa a ensenyament. En primer lloc, Viñuales ha parlat d’establir camins escolars segurs, amb una mobilitat pacificada.

Preguntat sobre això, ha declarat que no pot ser portar sempre la canalla a l’escola amb el cotxe particular. S’han d’implementar mesures, assegura Viñuales, per evitar els col·lapses circulatoris a l’entrada i sortida dels centres educatius. En alguns punts es poden habilitar kiss&go, espais per a deixar la canalla i marxar, però sempre cal primar l’arribada a peu i en transport col·lectiu.

Pel que fa a equipaments Viñuales, propiciarà la construcció de l’Institut de l’Arrabassada al lloc que ja té reservat al costat de l’escola. També exigirà a la Generalitat la construcció de l’Escola de Ponent que encara funciona amb barracons.

MESURES INNOVADORES

Viñuales ha promès un pla de climatització i manteniment dels centres educatius tarragonins, ateses les conseqüències del canvi climàtic, que podria anar a càrrec dels fons europeus. El candidat socialista també vol fer un pla de patis oberts, és a dir, obrir els patis com a espais esportius i de lleure per als barris, en horari no lectiu. Aquesta mesura evitaria la construcció de noves infraestructures esportives optimitzant les que ja es disposa.

FP I UNIVERSITATS

Viñuales vol convertir Tarragona en un ‘Campus Urbà’, amb una URV distribuïda per la ciutat que creï sinergies amb aquesta.

Pel que fa a Formació Professional, Viñuales proposa traslladar l’anomenada Universitat Laboral al PP9, entre Camp Clar i el Vial Tarradellas. Aquesta mesura, però, entén que s’ha de dur a terme entre mitjà i llarg termini.

També ha reclamat per a la ciutat un grau universitari esportiu com l’INEF, que podria molt bé situar-se al PP1, a l’anella Mediterrània.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!