Polítiques de promoció per l’emprenedoria juvenil en la creació de comerços i startups, proposta clau perquè Tarragona sigui ciutat per a joves

En una plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau plena de gom a gom, Viñuales ha reivindicat el paper de la joventut per transformar Tarragona amb l’objectiu de donar vida a la ciutat els 365 dies de l’any. Des del PSC, volen promoure l’emprenedoria juvenil amb recursos de suport a la creació de nous comerços i startups, dissenyant mesures per retenir el talent.

Des del PSC, es fomentaran polítiques actives en matèria d’ocupació, reservant plans ocupacionals per als menors de 30 anys: “Volem que Tarragona sigui ciutat per a joves, que es pugui quedant a viure amb un treball de qualitat. Per això, promouran plans d’ocupació per a joves i impulsarem mesures d’incentivació de l’emprenedoria juvenil, per retenir el talent que hi ha en aquesta ciutat”.

En el vermut solidari que ha comptat amb la presència dels germans del grup ‘Verguenza Ajena’, Viñuales ha afirmat que duran a terme jornades ‘Street Art’ per pintar els murals de la ciutat en desús. A més, donaran suport a iniciatives com ‘Street Music’ per donar veu als i les joves artistes emergents de Tarragona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!