El candidat a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha explicat la necessitat d’executar el Pla de Polígons Industrials que es troba ‘en un calaix de l’Ajuntament’: “Els polígons de la nostra ciutat pateixen una forta degradació a causa d’anys d’abandonament, amb les conseqüències que això té per a les empreses. Des de la candidatura del PSC, ens prenem de forma molt seriosa el desenvolupament econòmic de la ciutat. Per aquest motiu, volem executar el pla de xoc als polígons industrials, que es troba en un calaix de l’Ajuntament, per revertir la situació de deixadesa i degradació”.

En aquesta jornada, les i els socialistes tarragonins han comptat amb la visita de la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, i han pogut parlar amb treballadors/es i empresaris del Polígon Riuclar. La portaveu socialista ha afirmat que cal cercar fonts de finançament publicoprivat per a la millora d’aquestes zones: “Els APEUs són claus, juntament amb la inversió privada, per revertir aquesta situació. Tarragona com Catalunya, necessiten un fort pol econòmic al sud del país per donar llocs de treball de qualitat”.

Viñuales també ha apostat per millorar el servei de recollida de residus de la zona i l’accés amb transport públic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!