Els i les socialistes han presentat el seu lema de campanya ‘Creiem en Tarragona’ perquè la ciutat guanyi


L’alcaldable del PSC, Rubén Viñuales, ha presentat el lema socialista ‘Creiem en Tarragona’ per la campanya de les eleccions municipals per aconseguir que la ciutat guanyi: “Creiem en Tarragona perquè volem fer de la ciutat un projecte col·lectiu perquè els tarragonins i les tarragonines guanyin”.


Viñuales explica que la campanya serà una crida a l’acció, al compromís i a la il·lusió, sempre de la mà de tots els tarragonins i tarragonins que creguin en la ciutat: “Creiem en Tarragona, perquè confiem de les seves capacitats i atractius, són dos valors que van lligats. Confiar en les immenses possibilitats que tenim.
Creure genera una energia immensa, positiva i que suma. Significa un compromís ferm i fort, per impulsar des de l’Ajuntament, tot allò que permetrà a la ciutat i a la seva gent créixer en tots els sentits”.


Segons el PSC, els últims quatre anys han estat una etapa convulsa i inestable, on l’únic qui ha sortit perdent ha sigut la ciutadania de Tarragona i recorden que es va arribar a un acord de govern des del conflicte i l’únic projecte era treure Ballesteros. Viñuales ha afirmat que el seu equip va a favor de Tarragona amb l’objectiu de recuperar la il·lusió per la ciutat, per la convivència, per tenir polítiques a l’altura de la seva gent i per revertir les oportunitats perdudes d‘aquests quatre anys de Ricomà: “Creiem en Tarragona, perquè sabem la força que té la seva gent, la ciutat en si, la creativitat, la força econòmica i social de tots els sectors, l’ambició sana de sobresortir, en esdeveniments esportius i culturals, en recerca i divulgació científica. En definitiva, en millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans/es i en ser referents d’una àrea metropolitana que vol liderar Catalunya”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Obrir WhatsApp
Hola, soc el Rubén Viñuales, candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona. Si vols fer qualsevol suggeriment pots parlar amb mi a través del WhatsApp!